Profesionalna dijagnostika motora

U tehničkom smislu, vozila postaju sve sofisticiranija i predstavljaju sve zahtevnije izazove za radionice. Zato što moderni sistemi upravljanja motorom elektronski kontrolišu ubrizgavanje goriva, oni garantuju optimalne performanse motora uparene sa ekonomičnom potrošnjom goriva. Da bi tako i ostalo, stručnjaci za sisteme u Bosch Car Service radionicama proveravaju vaše vozilo najnovijom dijagnostičkom opremom koristeći svoje stručno znanje.

  • Analiza grešaka najnovijom dijagnostičkom opremom
  • Pravilno podešavanje osigurava optimalne performanse motora
  • Za sva vozila i sisteme upravljanja motorom
  • Potpuno kvalifikovano osoblje servisnih radionica zahvaljujući redovnim i naprednim obukama

Umetnost rešavanja problema

U pogledu sve kompleksnijih sistema koji se koriste u vozilima i sve većoj količini elektronske opreme u predelu motora, Bosch Car Service radionice uvek koriste vrhunsku tehnologiju, zato što samo najnoviji ispitni uređaji i specijalni programi omogućavaju našim stručnjacima da brzo pronađu i reše bilo kakav problem.

Uvek spremni sa naprednim obukama

Nisu samo mehaničari u Bosch Car Service radionicama adekvatno opremljeni za rad sa opremom za dijagnostifikovanje grešaka. Svo naše osoblje, uključujući i ono na recepcijama prolazi intenzivne i redovne obuke kako bi uvek bili u korak sa najnovijim tehničkim dostignućima.


Duboko razumevanje tehnologije

Sistemi ubrizgavanja koji se koriste u modernim vozilima su izuzetno osetljivi i podložni tehničkim problemima ako se ne servisiraju redovno. Stručnjaci u Bosch Car Service radionicama su u potpunosti upoznati sa svim zastupljenim sistemima upravljanja motorom i svim detaljima novih sistema ubrizgavanja pod visokim pritiskom – od turbokompresora pa sve do modula za kontrolu paljenja.

Mesto kvalitetne usluge

Ovih dana se većina svetskih proizvođača automobila oslanja na sisteme upravljanja motorom kompanije Bosch, za svoje benzinske i dizel motore. Ako ikada budete imali problem sa vašim vozilom stručnjaci u Bosch Car Service radionicama su prave osobe za konsultaciju kako bi došli do srži problema – ili uz pomoć njihovog izuzetnog znanja ili uz pomoć sistema za dijagnostiku.


Održivost kreirana od strane kompanije Bosch

Lambda senzor razvijen od strane kompanije Bosch davne 1976. sada koriste praktično svi evropski proizvođači automobila. To je jedna od najznačajnijih tehnologija današnjice, jer smanjuje emisije štetnih gasova i potrošnju goriva. Ako sistem ubrizgavanja ili izduvni sistem vašeg vozila ne radi savršeno, preporučujemo posetu jednoj od naših servisnih radionica zbog neophodnog održavanja ili popravke – ipak, naše izuzetno znanje dolazi pravo iz kompanije Bosch.

izvor: boschcarservice.com