Profesionalno održavanje i popravka kočionih sistema i komponenti

Savršeno funkcionisanje kočionog sistema je od izuzetne važnosti, ne samo za vas već i za ostale učesnike u saobraćaju. Budite bezbedni i redovno proveravajte komponente kočionog sistema, zato što svako vozilo sadrži određeni broj delova koji se habaju pri svakodnevnoj upotrebi. Održavanje u Bosch Car Service radionicama vam garantuje sigurnu bezbednost: Mi proveravamo stanje svakog dela, kao što su: kočione pločice, diskovi i kočiona tečnost, takođe vršimo stručnu zamenu ukoliko je potrebno.

  • Atraktivne cene pakovanja za zamenu, montažu i demontažu originalnih Bosch kočionih pločica i diskova, kao i zamene kočione tečnosti
  • Kompletan asortiman proizvoda za prvu ugradnju
  • Najsavremenija ispitna oprema za stručnu dijagnostiku i popravku

Tokom radnog veka automobila

Svako vozilo ima određeni broj delova koji se habaju – u motornom delu, ispod haube ili u kabini. Većina ovih delova se habaju pri svakodnevnoj upotrebi. Ovo se odnosi na pohabane kočione diskove, koroziju na izduvnoj grani, a takođe pogađa i ulje u transmisiji. Međutim zato što ovaj tip habanja nije uvek moguće odmah uočiti, naš savet je da vaše vozilo vozite na redovan pregled. U suprotnom nastala šteta može prouzrokovati skupe popravke i iznenadne kvarove koji mogu ugroziti vas i ostale učesnike u saobraćaju.

Naš stručni savet

Da li imate osećaj da je zaustavni put važeg vozila suviše dugačak? Ovo može biti zbog starosti kočione tečnosti i stoga moraju odmah biti zamenjene. Provera i zamena kočione tečnosti je među najbitnijim stavkama održavanja vozila. Zbog toga što tečnost konstantno apsorbuje vodu, mehurići pare se mogu pojaviti pri visokoj temperaturi ukoliko sadržaj vode pređe 3%. Tokom kočenja, ti mehurići se kompresuju i mogu sprečiti potreban pritisak kočenja. U najgorem slučaju, ovo može dovesti do neispravnosti kompletnog kočionog sistema. Naša preporuka: Radi vaše bezbednosti, uvek menjajte kočionu tečnost u vašem vozilu na svake 2 godine.

Naša stručnost je vaše najbolje osiguranje

Kada je u pitanju montaža, demontaža ili zamena kočione pločice ili diska, uvek možete računati na našu vrhunsku stručnost. Stalni pristup svim tehničkim podacima i procedurama za održavanje garantuju našu stručnost za obavljamo posao pouzdano i profesionalno – za bukvalno svaku marku vozila na tržištu. A najsavremenija ispitna oprema i originalni rezervni delovi kompanije Bosch obezbeđuju optimalnu sigurnost na putu.


Provera kočnica je pitanje poverenja

Od suštinskog je značaja da budete u mogućnosti da verujete u održavanja i popravke na vašem kočionom sistemu. Upravo iz tog razloga najviše pažnje pridodajemo čak i najsitnijim detaljima prilikom zamene kočionih pločica i diskova. Mi verujemo u vrhunski kvalitet izuzetnih proizvoda kompanije Bosch zato što ne pristajemo ni na kakve kompromise po pitanju vaše bezbednosti.

Naš cilj je vaša bezbednost

Kada su u pitanju održavanje i popravka kompletnog kočionog sistema vašeg vozila, uvek se možete pouzdati u stručnost zaposlenih u Bosch Car Service radionicama. Oni redovno pohađaju napredne tehničke obuke kako bi ostali u koraku sa najnovijim tehničkim razvojima. Oni imaju stalni pristup svim tehničkim podacima i procedurama za održavanje – za bukvalno svaku marku vozila na tržištu. A najsavremenija ispitna oprema i originalni rezervni delovi kompanije Bosch obezbeđuju optimalnu sigurnost na putu.

izvor: boschcarservice.com