Profesionalna zamena ulja i filtera

15.000 kilometara: To je magična granica na kojoj bi trebalo da proverite i zamenite vaše motorno ulje i filter ulja, kako je i navedeno od strane proizvođača vozila. Bosch Car Service radionice nude profesionalnu zamenu ulja i filtera – uključujući i beleženje datuma servisa i pravilno odlaganje starog ulja.

  • Brzo, pouzdano i jeftino
  • Koristite ulja vrhunskog kvaliteta i nove filtere ulja
  • Pravilno odlaganje starog ulja
  • Beleženje datuma servisiranja

Vrhunski kvalitet se odnosi i na ulje

Prilikom zamene ulja uvek je najbolje da koristite brendove koji najviše odgovaraju tipu motora vašeg vozila, kako ne bi izgubili pravo na garanciju kod proizvođača vozila. Ovo je razlog zašto Bosch Car Service radionice koriste samo kvalitetne marke ulja i tako zadovoljavaju specifikacije i zahteve proizvođača motora.

Naš stručni savet

U proseku ulje i filtere ulja bi trebalo menjati na svakih 15.000 km kako bi se habanje motora svelo na minimum. Tako da je najbolje da proveravate nivo ulja u motoru na redovnim intervalima i po potrebi ga dopunite. Samo jedan pogled na indikator na kome je označen datum servisa u predelu motora je dovoljan da vidite kada bi sledeći put trebalo da promenite ulje.

Za duži životni vek motora

Redovno menjanje ulja i zamena filtera će automatski produžiti životni vek vašeg motora i omogućiti mu pravilan rad. Tako da uvek imajte na umu pređenu kilometražu i proveravajte nivo ulja redovno.

Naša usluga zamene ulja

Stručnjaci za elektronske sisteme u Bosch Car Service radionicama vode računa i o resetovanju indikatora servisnih intervala. Ukoliko je potrebno oni će zabeležiti posao koji je obavljen u vašoj servisnoj knjizi, tako da uvek znate kada bi sledeći put trebalo da zamenite ulje i filtere ulja.

izvor: boschcarservice.com