Profesionalna dijagnostika i popravka sistema za bezbednu vožnju

Bosch je jedan od vodećih proizvođača elektronskih sistema vozila. Povezana stručnost je od direktne koristi za Bosch Car Service radionice, gde naši obučeni stručnjaci mogu obezbediti profesionalnu uslugu i ukoliko je potrebno popravku svih elektronskih sistema za bezbednost u vašem vozilu.

Ekspertski umovi za pametne sisteme bezbednosti

Profesionalci u Bosch Car Service radionicama znaju sve što postoji o sistemima za bezbednu vožnju. Poseduju neophodno stručno znanje i potrebnu opremu za ispitivanje. Kompletno su opremljeni za detaljno održavanje i potrebnih popravki svih sistema za bezbednu vožnju u vašem vozilu – za ABS, ASR or ESP®.

Sistemska sigurnost

Bosch je uvek igrao ključnu ulogu u razvoju sistema bezbedne vožnje – ne samo od izuma elektronskog programa stabilnosti (ESP®) 1995. godine. Što predstavlja još jedan razlog zašto sve više proizvođača automobila veruju u kvalitet Bosch proizvoda. To znači da Bosch Car Service radionice uvek imaju dostupan kompletan asortiman kočionih proizvoda standarda prve ugradnje. Takođe imaju stalni pristum potrebnim podacima za održavanje sistema za bezbednu vožnju, kako bi bili u mogućnosti da ponude pouzdano i profesionalno pronalaženje i rešavanje grešaka.


ABS, ASR i ESP® – i sve ostalo što vaš automobil ima

U nastavku možete pronaći kratak pregled najbitnijih sistema za bezbednu vožnju kako biste bili u mogućnosti da direktno kontaktirate stručnjake iz Bosch Car servise radionica, u slučaju da imate bilo kakav problem.

Elektronski program stabilnosti (ESP®)

ESP sprečava moguće proklizavanje ukoliko se izgubi kontrola nad vozilom, kao posledica ulaska u krivinu pri velikoj brzini. To čini utičući na kočnice i upravljački sistem motora kako bi zaustavilo nekontrolisano zanošenje.

Kontrola proklizavanja (TCS)

TCS reguliše obrtni momenat kako bi sprečio proklizavanje točkova pri pokretanju. Ovo garantuje ne samo stabilnost već i upravljivost.

Antiblok sistem kočnica (ABS)

Ukoliko dođe do blokiranja točkova kao rezultat naglog kočenja, vozilo neće biti u mogućnosti da reaguje na komande upravljača. ABS tehnologija automatski smanjuje kočioni pritisak kako ne bi došlo do blokiranja svakog točka pojedinačno i vozilo ostalo pod kontrolom.

izvor: boschcarservice.com