Naša firma je otvorila svoja vrata mušterijama 2. aprila davne 2002. godine. I od tada, svakoga dana se trudimo da sve klijente toplo dočekamo i srdačno uslužimo.

Mile i Nataša Jovanović, dvoje ekonomista, a danas vlasnici firmi “Auto Jovanović” i “Auto Jovanović Servis”, upustili su se u poslovnu avanturu, sa verom u sebe i nadom da će uspeti.

Počeli smo vrlo skromno, u radnjici od 50 kvadrata, bez radnika, sa delovima za Zastavu, Yugo, IMT. Ipak, zahvaljujući našim partnerima, od prvih dana, bili smo u mogućnosti da mušterijama nabavimo najkvalitetnije delove. Dan po dan, zadobili smo poverenje kupaca i počeli da dovodimo nove ljude u naš tim, u našu porodicu.  I ponosimo se što su ovde sa nama i neki ljudi od prvih dana, a dolaze nam i mlade snage koje postaju deo tima.

Uhodavali smo se godinama i 2013. godine odlučili da je vreme da nam se pridruže  novi stručnjaci u novoj firmi pa su tako svetlost dana ugledali servis i vulkanizerska radnja.  Naš trud i rad prepoznale su i veće kompanije, pa je “Auto Jovanović Servis” 2019. godine postao ovlašćeni Bosch Car Service.

Iz dana u dan, iz godine u godinu, trudimo se da budemo najbolji zbog Vas, za Vas!

Dobrodošli, čekamo vas !