Auto Jovanović u svojoj ponudi ima i opremu za tuning, odnosno, za lepši i moderniji izgled vašeg ljubimca. U ponudi su led sijalice, folije za zatamljivanje stakala, ratkapne raznih veličina i modela…

Led sijalice su moderna varijanta osvetljenja kako u domaćinstvima, tako i u automobilskoj industriji. Razni proizvođači automobila su shvatili prednosti led rasvete i masovno ih koriste i ugradjuju u svoje modele. Prednosti led sijalica su: vrlo mala potrošnja električne energije, ne zagrevaju se u radu kao obične sijalice (samim tim ne oštećuju sočiva, stakala i fasunga, kao ni kontakata), postoje u svim bojama, zamenske koriste ista grla kao i obične sijalice (pa nema potrebe za bilo kakvim prepravkama), intenzitet im je dosta jači od sijalica sa vlaknom i traju neuporedivo duže. Sve ove prednosti i treba iskoristiti kako bi se poboljšala vidljivost (sigurnost) na putu, rasteretio akumulator (duži vek trajanja) i odložio zamenski period pregorelih sijalica. Tuning styling automobila se uglavnom ne može zamisliti bez led rasvete bilo u farovima, pozicijama, svetla za registarske tablice ili kabinsko osvetljenje.

Folije za zatamnjivanje stakala, kao još jedan element za lepši izgled vašeg vozila ima ulogu i kao zaštitni faktor. Stakla koja se zatamnjuju kvalitetnom folijom imaju rezultat smanjenog probijanja sunčevih zraka u kabinu automobila, samim tim i smanjenju temperature, što je vrlo pogodno u letnjim danima. Takodje, ove folije služe i kao zaštita od grebanja stakala.

Takodje, u ponudi imamo i veliki broj ratkapni kako univerzalnih, tako i varijante kojima se može dodati i znak baš vašeg lepotana. Fantastična dekoracija čeličnih felni, u potpunosti menja izgled automobila. Tipske ratkapne imaju mogučnost pričvršćavanja brezonima točkova, što je mnogo bolja varijanta i sigurnija. Iako su i zakačke samih ratkapni dosta sigurne, ipak preporučujemo da se dodatno privežu šelnicama.